Cursuri de psihologie

Bărbatul Vărsător – unul din cei mai inteligenţi bărbaţi din Zodiac

the-strategy-1080533_960_720

Despre bărbatul Vărsător se spune că este un tip inteligent, dar plin de paradoxuri. Vorbeşte mult despre schimbări şi lucruri inedite, însă lui nu îi place să se schimbe. Are senzaţia că îi înţelege foarte bine pe cei din jur, însă uneori nu simte compasiune faţă de problemele lor. Deşi nu este foarte talentat la capitolul relaţii umane, este vizionar şi poate prevedea un comportament social cu mult înainte ca el să se producă.

Îi place să demonstreze că are dreptare întotdeauna şi detestă să-şi plece capul în faţa cuiva sau să se conformeze în faţa unei persoane pe care o consideră un “spirit îngust”.

În aspectele sale superioare, este o persoană foarte întreprinzătoare, îi place să creeze lucruri noi şi să facă tot posibilul ca să fie conducătorul propriei vieţi.

Dacă nu i se dă ocazia să-şi manifeste talentul inventiv, riscă să nu se dezvolte profesional la adevărata valoare.

Ceea ce îi lipseşte bărbatului Vărsător este talentul de a comunica. Trebuie să înveţe să-i asculte şi să-i respecte pe ceilalţi, căci aceasta este calea cea mai sigură pentru a face saltul de la o inteligenţă superioară la genialitate.

Bărbatul Vărsător şi femeile

Vărsătorul este un bărbat greu de definit. Cu femeile are tendinţa de a etala un fel de joc rece-cald care le bulversează complet. Poate să le vorbească ore în şir de parcă n-ar avea niciun interes faţă de ele, ca apoi, brusc, să facă apel la tot şarmul de care este capabil ca să le cucerească.

În relaţii este evaziv şi distant şi are tendinţa de a fugi de orice formă de ataşament. Detestă rutina şi vrea ca relaţia lui să fie plină de scântei şi de noutate.

Se teme că, dacă s-ar închide într-o relaţie normală, ar putea să se plictisească.

Nu înţelege îndrăgostiţii care stau lipiţi unul de celălalt, privindu-se ore în şir în ochi şi visând la momentul în care vor fi din nou împreună.

Se aşteaptă ca partenera lui să fie la fel de independentă ca el şi să nu aibă nevoia de a fi protejată. Îi plac femeile libere, inteligente şi independente. Femeile care sparg principiile prestabilite şi regulile rigide de educaţie şi care, la fel ca el, au plăcerea de-a inventa şi de-a descoperi lucruri noi.

Vrei să descoperi mai multe din misterele astrelor? Înscrie-te la cursurile de Astrologie.

Fă acum primul pas: descarcă o Lecţie Demonstrativă Gratuită şi răsfoieşte online aceste cursuri.

În plus, dacă descarci o Lecţie Demonstrativă Gratuită eşti înscris automat în promoţia curentă şi poţi câştiga un smartphone Samsung Galaxy S7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *