Cum sa

3 motive pentru care handmade este mai mult decât o pasiune

Multe persoane consideră că handmade, adică dorința de a învăța să confecționezi singur diferite obiecte, este doar o pasiune de moment. Însă adevărul este că, dincolo de aspectul practic, acest hobby are o serie lungă de beneficii.

Te încurajează să renunți pentru câteva ore la laptop și la telefon.

Suntem permanent conectați la Facebook și Instagram și uneori răspundem la e-mailuri chiar și în timpul liber. Handmade reprezintă o modalitate excelentă de a te ține departe de tehnologie, dar și de stresul de zi cu zi cauzat de folosirea ei în exces.

Oferă satisfacție și ajută la creșterea încrederii.

Meseriile de astăzi sunt foarte diferite de cele de altădată și puțini sunt cei care au norocul de a termina proiectele de la locul lor de muncă. Marea majoritate a oamenilor lucrează repetitiv, lucru care mărește stresul resimțit zi de zi. Proiectele handmade ajută aceste persoane să simtă că pot termina un proiect, ceea ce duce la creșterea stimei de sine.

Ajută la dezvoltarea sentimentului de libertate și independență.

Zi de zi ne ajutăm de diferite obiecte pentru a realiza o serie de sarcini și proiecte. Folosim permanent electronice și electrocasnice și resimțim acut lipsa lor, atunci când ne confruntăm cu ea. Acest lucru nu duce doar la dependență, ci și la mărirea sentimentelor de anxietate. Proiectele ne pot ajuta!

Află mai multe despre handmade AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *