Cum sa

5 parfumuri pentru orice femeie

Parfumul este important pentru orice femeie, dar cum alegem un parfum pe care să-l oferim în dar, de sărbători. Cel mai simplu este să alegem în funcție de caracterul doamnei, adică să-i oferim un parfum potrivit cu felul ei de a fi, dar și cu stilul vestimentar pe care îl abordează zi de zi. Ca să fie mai ușor și să nu vă temeți să alegeți un cadou atât de frumos, vă prezentăm 5 parfumuri pentru orice femeie:

Miss Dior Cherie – Christian Dior

Perfect pentru: Mireasa copil

Adresat femeii moderne, care nu a uitat sa vorbeasca cu fetita din ea, Miss Dior Cherie te va incanta cu aroma irezistibila de capsune si popcorn caramelizat.

Tendre Jasmin – Yves Rocher

Perfect pentru: Femeia tandră

Creată de Jacques Cavallier, aroma parfumului Tendre Jasmin te va învălui într-o mireasmă de iasomie, mimoză și mandarină.

Ricci Ricci – Nina Ricci

Perfect pentru: Femeia urbană

Îndrăzneț și sensual, Ricci Ricci se adresează femeii moderne din mediul urban, aceleia care apreciază complexitatea unei arome floral-fructate, împletite cu elemente gurmande.

Diorissimo – Christian Dior

Perfect pentru: Femeia Șic

Creat de Edmond Roudnitska pentru Dior, acest parfum verde oferă purtătoarei simplitatea și delicatețea lăcrămioarelor, senzualitatea înnăscută a iasomiei și eleganța florilor primăvăratice.

Chanel No. 5 – Chanel

Perfect pentru: Femeia Elegantă

Creat de Ernest Beaux, faimosul No. 5 este privit drept regele gamei floral-aldehidice. Un “must-have” al oricărei femei, Chanel No. 5 reprezintă personificarea eleganței pure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *