Cursuri Frumusete si Sanatate

Cum să aplici rujul în sezonul rece

Buzele moi, voluptoase și seducătoare te pot ajuta să pari mai tânără și mai frumoasă. Dar cum ajungi să ai buze uimitoare? Trebuie să începi cu exfolierea și hidratarea buzelor, zi de zi, pentru a te asigura că poți aplica perfect rujul, oricând dorești un plus de culoare. E important să folosești atât rujul clasic – pentru culoare, cât și gloss – pentru strălucire. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că buzele au nevoie de protecție solară și beneficiază de toate ritualurile tale de sănătate și stare de bine.

Mai jos, îți prezentăm un ghid simplu și rapid – cum să aplici rujul în sezonul rece:

  • Folosește un scrub pentru buze pentru o exfoliere delicată. Pielea de pe buzele tale este delicată, se usucă ușor și crapă la fel de ușor. Dacă ai buzele uscate, crăpate, trebuie să le rehidratezi întâi, nu să le acoperi cu o culoare puternică. Un scrub pentru buze se poate face raid și ușor, în doar câteva minute. Nu este nevoie să cumperi un produs special, când poți prepara chiar acasă un amestec delicios. Iată ce trebuie să faci:
  1. Amestecă o linguriță de zahăr și o linguriță de miere.
  2. Umezește buzele cu apă caldă.
  3. Aplică amestecul cu mișcări circulare, folosind o periuță de dinți pentru un plus de exfoliere.
  4. Clătește-ți buzele și repetă (fără periuță) dacă este necesar.
  • Hidratează-ți buzele în fiecare zi! Buzele tale sunt expuse la tot felul de substanțe și intemperii, care le pot usca zilnic. Temperaturile extreme, alimentele și băuturile pe care le consumi, vântul, soarele și poluarea – toate au efecte negative asupra stării buzelor. Protejează-le zi de zi folosind un balsam de buze hidratant de calitate, pentru a le oferi o barieră de protecție. Alege cu atenție: produsele cu ingrediente naturale sunt ideale!
  • Aplică rujul ca un make-up artist. Asigură-te că buzele tale sunt hidratate înainte de aplicarea rujului. În caz contrar, aspectul va fi unul nedorit. Aplică rujul pe buza inferioară și asigură-te că nu depășești linia naturală a buzelor. Freacă-ți delicat buzele una de cealaltă, pentru a aplica rujul pe buza superioară. Aplică rujul pe buza superioară, prin mișcări de tamponare, pentru a umple golurile.
  • Adaugă un strat de luciu de buze pentru a-ți face buzele strălucitoare. După aplicarea culorii, este posibil să prefer un gloss incolor, pentru a adăuga doar un plus de strălucire. Gloss-ul o oferă din plin și te ajută să ai un machiaj perfect mai mult timp.
  • Află mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *